Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Mobilite Çağrısı Tanıtım Toplantısı

Tarih:25 Mayıs 2021 Saat: 14.00
Eğitmen

Sayın Üyemiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve odamız işbirliğiyle Mobilite Çağrı Programı başvuru sürecinin etkin yürütülmesi için bilgi paylaşımı amacıyla  “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Mobilite Çağrısı Tanıtım Toplantısı”  25 Mayıs 2021 Salı Günü Saat 14:00’te online olarak gerçekleştirilecektir.

Mobilite Çağrısı ile orta-yüksek ve yüksek teknolojili ilgili sektörlerde yer alan 152 ürün ve 5 başlık altında 40 yenilikçi teknoloji alanındaki yatırımlar desteklenecektir. Otonom veya Yarı-Otonom Konsept araçlar, Sürücü destek ve Güvenlik Teknolojileri, İleri Malzeme Teknolojileri, Batarya ve Enerji Yönetim Teknolojileri , Yeni Nesil İleri Kablosuz ve Mobil Teknolojiler gibi alanlarda Türkiye’de yerleşik sermaye şirketlerinin destek ve teşviklere tek pencereden erişimin sağlanması mümkün olacaktır.

Toplantı programı ekte yer almakta olup; katılım için aşağıdaki linkten kayıt oluşturulması gerekmektedir.

Kayıt ve katılım için: https://akademi.kso.org.tr/etkinlikler

Katılımlarınızı rica ederiz.

Konya Sanayi Odası